GUIDE: Claymore’s Dual GPU Miner PART1

Ada yang kaki mining yang baru nak start macam saya? Masih kategori ikan bilis yang tak tau apa-apa pun pasal mining? Takpe, lantak la orang lain nak cakap apa pasal mining nih, janji duit korang yang habis. Bukan duit orang lain. Saya bukan la terer sangat pasal mining ni. Tapi, saya akan try share serba … Continue reading GUIDE: Claymore’s Dual GPU Miner PART1