Category Archives: ARTIKEL

Artikel – Perkongsian artikel atau sesuatu berita yang dapat memberi manfaat kepada semua.

INFO: Digital Monster 20th Anniversary

2 colors will be available called- Brown and Blue
Brown will have Agumon’s digiegg and Blue will have Gabumon’s digiegg.
Anime evolution line. Exclusive each color
Feature Digimon from the version 1 thru version 5 VPETs
You will raise two Digimon at once.
The Digimon will eat together, sleep together, and, of course, poop together
The entire Digimon Evolution cycle is now 2 days.
Life span is still unknown
Two gauges control the battle. The left is timing, the right is intensity.
The two of these affects your attack power
You can Tag Battle with your friends! You can also battle against a copy of your friend’s Digimon when you link up to their 20th V-Pet.
COPY is for battle purpose only
Appearance of Dracomon & Huckmon
New Digimon! Zubamon
If you continue to use Slayerdramon and Breakdramon in tag battles they will be able to fuse into Examon
Hardcore Colliseum Mode! You’ll do consecutive battles against Omegamon, Dukemon, Beelzebumon, and Lucemon Falldown Mode.
Tons of extra Digimons

Terima kasih kepada Sinobali DDM untuk info ini

INFO: Details berkaitan VPET Ver.20th

Well … well … well … Dah tak lama je lagi ni. Angin sepoi-sepoi bahasa meniup kata “suh beli”. Haduihh~ Stay Strong!

*tengok wallet pakcik ada apa?* Sabar, sabar dan bertabahlah wahai hati, jangan panic lagi. PO belum buka lagi.Apa-apapun, pakcik share dulu la apa details yang kita boleh dapat dari perbincangan yang ada dalam forum nih.

New details including price and release date are here;
https://goo.gl/OJCz0l

INFO: Digimon D-3 ver.15th Map Raiders

Digimon D-3 ver.15th Map Raiders

Kot-kot nak tau digimon apa yang korang akan terjumpa bila tengah jenjalan dengan D-3 ver.15th nanti, Karbiy012 sudah pergi raid siap-siap untuk korang. Tapi, nak kena berusaha translate sikit la kepada yang tak faham nak membacanya. Abam nak layan tengok gambar je. Buat-buat paham sendiri. Hahaha 🙂

Sumber gambar; http://m.gamer.com.tw

 

Baca Lanjut:

巴哈姆特電玩資訊站 – 系統訊息

INFO: Crest of Courage D2 & D3 ver.15th Only for Marketing?

What? The mysterious Crest of Courage in D2 ver.15th and D3 ver.15th just for Marketing? Apa?! Ini sangat mengejutkan! Bandai so Pandai (Clever)! Satu penemuan baru oleh ahli DDM, beliau berjaya mendapatkan Imperialdramon Paladin Mode (PM) dan Veedramon tanpa D2 ver.15th. Hanya dengan menggunakan Detect Wave di peta 26.

Then, apa gunanya Crest of Courage? Jeng … jeng … jeng

https://www.facebook.com/groups/DigimonDigiDestinedMalaysia/permalink/1011993715574765/

Continue reading INFO: Crest of Courage D2 & D3 ver.15th Only for Marketing?