Category Archives: BLOG

Blog – Hanyalah tempat untuk pengarang mengarut semata-mata dan tiada kena-mengena dengan apa dan siapa.

GUIDE: Claymore’s Dual GPU Miner PART2

Yang mana terlepas PART 1 untuk Tutorial paling noob saya ni, korang boleh pergi ke link ini;

GUIDE: Claymore’s Dual GPU Miner PART1

Dah ada yang berjaya run command Claymore tak? Kepada mereka yang dah berjaya, TAHNIAH. Yang belum takpa, don’t worry. Camner nak run command Claymore tu? Sabar, ada beberapa part yang kita nak edit dulu.

Continue reading GUIDE: Claymore’s Dual GPU Miner PART2